Workshop Passie in je leven
Workshop Passie in je leven Tortel Timelines

Workshop ‘Passie in je leven’

zaterdag 11 februari 2023 13:30 tot 16:30

Op zaterdagmiddag 11 februari organiseert Tortel Timelines de workshop Passie in je leven. Deze sprankelende workshop, in het weekend voor Valentijn, staat in het teken van liefde voor het leven. Wil je meer zicht krijgen op wat je zielsblij maakt? Welke ingrediënten heb jij nodig om betekenis en plezier te vinden in de dingen die je doet? Maak een Valentijn-date met jezelf of geef de workshop cadeau. 

In de workshop Passie in je leven ligt de inspiratie dichtbij…. in je eigen levensverhaal! Je zet je levenservaring in als bron van inspiratie, de werkvormen dagen je uit om op zoek te gaan naar wat van nature bij je past. Je zult ontdekken hoe je gevoelens in kunt zetten als richtingaanwijzers. Wat vond je als kind fantastisch? Welke mensen inspireren jou en welke passie ademen zij? En op welke momenten ervaar jij geluk, flow, blijdschap? 

In een middag ontdek je wat jouw ogen doen glinsteren, waar het in jouw leven over gaat.  En natuurlijk vertaal je dat ook meteen naar concrete stappen die je kunt maken. Een passievol leven ligt misschien veel dichterbij dan je denkt. 

Informatie over de workshop

De workshop ‘Passie in je leven’ is op zaterdag 11 februari 2023, van 13.30 – 16.30 uur, onder begeleiding van Christa Smits. De workshop vindt plaats in het atelier van Tortel Timelines in Nijkerk. Er is plaats voor 6 deelnemers. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.torteltimelines.nl/agenda