Grenzen
Grenzen Shutterstock

Workshop “Tot hier en niet verder” voor kinderen

woensdag 11 oktober 2023 14:00 tot 15:00

Kinderpraktijk BinnensteBuiten Harderwijk verzorgt op woensdag 11 oktober de workshop ”Tot hier en niet verder”.

Geregeld komt je kind in situaties, waar hij/zij moet kiezen en ook een duidelijke grens moet stellen. Doe ik wel of niet mee met bepaald gedrag. Tot hoever ga ik? Denk aan uitdagend gedrag naar een buurjongen, iemand pesten onderweg naar huis of iemand op het speelterrein stevig uitschelden.

En wat doe je als dit soort gedrag op jou gericht is? Ren je zo hard als je kan weg, bevries je en weet je niet wat te doen of ga je juist in de aanval?  Het versterken van de weerbaarheid van je kind staat voorop. 

Tijdens deze workshop leert je kind na te denken over wat zijn/haar grens is. Hoe geef je je grens aan, wat zeg je als iets niet leuk is en als je wilt dat “ze” ophouden? Wat straal je uit en hoe kom je over? 

14.00-15.00 uur: leeftijdsgroep 5-7 jarigen

15.30-16.30 uur leeftijdsgroep 8-10 jarigen

Kosten: 20 euro p/kind

Aantal kinderen: 2-10

Locatie: MFC De Roef, Harderwijk

Opgave of meer informatie: www.kinderpraktijkbinnenstebuiten.nl