Digitaal spreekuur

dinsdag 31 januari 2023 13:30 tot 15:00

Heeft u vragen over het werken op computer of laptop, smartphone, iPad of Android tablets, of over computerprogramma’s, onze cursussen en/of een cursus die u volgt? Kom dan naar het Digitaal spreekuur. Hiervoor geldt: vrij entree; koffie en thee staan klaar!  U bent ook welkom als u (nog) geen cursus bij ons volgt.Wilt u zich inschrijven voor een cursus, dan kan dat uiteraard ook.

Het Digitaal spreekuur wordt gehouden in samenwerking met de Bibliotheek Gemeente Nijkerk in het Leescafé van de bibliotheek, gevestigd in gebouw &/entree, Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk, wekelijks op dinsdagmiddag van 13.30-15.00 uur.

Met ingang van januari 2023 vindt het spreekuur ook wekelijks op donderdagmiddag plaats, eveneens van 13.30-15.00 uur – met uitzondering van de donderdagen waarop andere activiteiten zijn gepland, zoals op donderdag 16 februari (workshop mijn overheid) en daarna iedere derde donderdag van de maand, wanneer op dit tijdstip workshops georganiseerd worden. (ook niet op 16 mei in verband met hemelvaart).

Locatie