Wandeling en workshop: Levensloopje
Wandeling en workshop: Levensloopje

Wandeling en workshop: Levensloopje

zaterdag 2 juli 2022 10:30 tot 13:00

Wandel jij graag in de natuur en ben je nieuwsgierig wat je daar kunt leren over je eigen levenspad?  De Nijkerkse Christa Smits van Tortel Timelines introduceert Levensloopjes:  workshops in de natuur waar beweging, ontmoeting en levensverhalen samenkomen. Op zaterdag 2 juli om 10.30 uur is de try out. Na de zomervakantie vult de agenda zich met nog veel meer Levensloopjes… de mooiste (en meest ontspannen) werkwijze om in verbinding te komen met je eigen verhaal.

We maken op 2 juli 2022 een wandeling van 3 kilometer, in de adembenemende bossen en bomentuin bij Schovenhorst. Het Levensloopje begint om 10.30 uur en duurt tot 13.00 uur. Aanmelden kan via de website www.torteltimelines.nl/agenda 

Wat is een Levensloopje?

Een Levensloopje is een laagdrempelige wandeling op een prachtige plek in de natuur. De cadans van het lopen brengt je in het hier en nu. Middels kleine opdrachtjes en uitdagende vragen zet je je autobiografische geheugen aan het werk. Kom in beweging en werp een frisse blik op je levenspad. Zo ontstaat ruimte voor reflectie en neem je de wijsheid van het bos én je eigen levensverhalen mee naar huis.