Een automobilist verloor zondagmiddag op de Barneveldseweg in Driedorp de controle over het stuur, vloog de bocht uit en ramde een lantaarnpaal.
Een automobilist verloor zondagmiddag op de Barneveldseweg in Driedorp de controle over het stuur, vloog de bocht uit en ramde een lantaarnpaal. AberMedia

Regen en gladheid; automobilist vliegt uit bocht in Driedorp

6 augustus 2023 om 14:22 Ongeval

DRIEDORP Een automobilist is zondagmiddag de Barneveldseweg N301 in Driedorp de controle over zijn auto verloren en uit de bocht gevolgen. Daarbij ramde hij onder meer een lantaarnpaal.

Het ongeval gebeurde rond 12.15 uur ter hoogte van het tankstation. De man kwam vanuit de richting Barneveld. Vermoedelijk raakte hij door het slechte weer de controle kwijt. Hij vloog de bocht uit, knalde door een afscheiding tussen de rijbaan en het naastgelegen fietspad en kwam in de heg van een woning tot stilstand. Hierbij werd een lantarenpaal volledig uit de grond gereden. 

De man raakte lichtgewond maar hoefde, na te zijn onderzocht door de ambulancemedewerkers, niet naar het ziekenhuis. Zijn auto raakte flink beschadigd en is inmiddels afgesleept. 

Een weginspecteur van de provincie Gelderlander nam ook poolshoogte en laat binnenkort de lantaarnpaal vervangen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie