Afbeelding
AberMedia

Passagier naar ziekenhuis na kop-staartbotsing Hoevelaken

3 april 2021 om 19:31 Ongeval

HOEVELAKEN Bij een aanrijding op de Hogebrinkerweg in Hoevelaken is zaterdagmiddag een passagier van een personenauto gewond geraakt.

LETSEL De uit Rotterdam afkomstige passagier was, ondanks dat hij de veiligheidsgordel om had, hard met zijn hoofd naar voren geschoten en had hierbij nek- en rugletsel opgelopen. De bestuurder van de personenauto, eveneens afkomstig uit Rotterdam, is door de ambulancemedewerkers van een tweede opgeroepen ambulance onderzocht maar bleek uiteindelijk ongedeerd.

De brandweer van Hoevelaken heeft de personenauto met blokken gestabiliseerd zodat beide slachtoffers door de ambulancemedewerkers veilig uit hun voertuig gehaald konden worden.

BOTSING Het ongeval gebeurde rond 17.45 uur toen een uit Ede afkomstige bestuurder van een bedrijfsbus te laat opmerkte dat zijn voorganger op de kruising afremde en vol achterop de personenauto botste. De Edenaar bleef hierbij ongedeerd. 

Zoals gebruikelijk bij aanrijdingen heeft de politie bij beide bestuurders een alcohol- en een drugstest afgenomen. Geen van de twee bestuurders bleek onder invloed van drank of drugs.

De politie heeft meerdere verklaringen afgenomen maar stelt geen verder onderzoek in. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie