Afbeelding
AberMedia

Motorrijder uit Nijkerkerveen gewond bij ongeval in Barneveld

4 maart 2024 om 12:33 Ongeval

NIJKERKERVEEN/BARNEVELD Bij een aanrijding op de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld tussen een motor en een brommobiel zijn beide bestuurders zondag aan het einde van de middag gewond geraakt. 

Na te zijn behandeld door medewerkers van twee opgeroepen ambulances is de 57-jarige motorrijder uit Nijkerkerveen voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Harderwijk. De 77-jarige bestuurder uit Amersfoort van de brommobiel, die zelf de ambulance in kon lopen, is voor controle naar het ziekenhuis in Ede gebracht. 

TIENTALLEN METERS

Het ging kort voor 18.00 uur mis toen volgens getuigen de brommobiel, komende vanuit de richting van de kruising met de Drostendijk, af wilde slaan naar het Shell-tankstation. Op dat moment kwam vanuit tegenovergestelde richting de motorrijder, die vol in de zijkant van de brommobiel klapte. De motorrijder schoof vervolgens met zijn motor tientallen meters door. De brommobiel draaide door de klap om zijn as en kwam in enkele struiken tot stilstand. Door de aanrijding sloeg de gehele zijkant van de brommobiel van het voertuig. De motor raakte ook zwaar beschadigd.

ONDERZOEK POLITIE

De politie is een onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Getuigen geven aan dat de motorrijder op het moment van het ongeval aan het inhalen was. Dit zal uitgezocht moeten worden waarbij camerabeelden van het tankstation mogelijk uitkomst bieden. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie