Vader Ab van der Zanden, die nu in Voorthuizen woont, en Kelly de Vries met een foto van de vermiste Maria van der Zanden.
Vader Ab van der Zanden, die nu in Voorthuizen woont, en Kelly de Vries met een foto van de vermiste Maria van der Zanden. Pauw Media

Bijna 55 tips in zaak vermissing Maria van der Zanden uit Putten

30 maart 2023 om 11:26 Misdaad

REGIO De Peter R. de Vries Foundation heeft tot dusver bijna 55 tips gekregen in de zaak van de verdwenen Maria van der Zanden uit Putten. De stichting maakte maandagavond 20 maart bekend een beloning van 250.000 euro uit te loven voor de gouden tip. 

De destijds 22-jarige Maria vertrok zaterdagmiddag 6 augustus 1994 vanuit haar ouderlijk huis in Putten op haar racefiets voor een fietstocht, maar keerde nooit meer terug. Ook haar fiets en rugzak werden nooit gevonden.

Directeur Kelly de Vries van de Peter R. de Vries Foundation kan vanwege het nu lopende onderzoek niets delen over de inhoud van de binnengekomen informatie, zegt ze. ,,Uiteraard zijn er concrete en mindere concrete tips. In hoeverre deze bruikbaar gaan zijn, moeten we afwachten en zal pas na onderzoek van het coldcaseteam van de politie duidelijk worden.’’

Ab van der Zanden, de nu 82-jarige vader van Maria, woont sinds ruim twee jaar in Voorthuizen. De moeder van Maria is al in 2011 overleden.

Meer informatie: www.peterrdevries.nl / tips mailen naar tip@peterrdevries.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie