Afbeelding
Kees van den Heuvel

Politie onderzoekt vandalisme bij voetbalclub Veensche Boys

28 maart 2023 om 08:26 Misdaad Tips van de redactie

NIJKERK De politie doet onderzoek naar vandalisme in de kleedkamers van voetbalvereniging Veensche Boys. De club heeft alle beschikbaar informatie overgedragen aan de politie en heeft ook aangifte gedaan. 

Twee kleedkamers bij voetbalvereniging Veensche Boys in Nijkerkerveen werden afgelopen weekend ondergespoten met graffiti. Dat werd zaterdagmiddag ontdekt door een aantal kinderen bij de club. Beide kleedkamers werden aangetroffen met zwarte verf op muren, banken, spiegels en wasbakken. Op de deuren waren zelfs hakenkruizen getekend. 

CAMERABEELDEN

De voetbalvereniging liet zaterdag weten camerabeelden in bezit te hebben en gaf de dader(s) 24 uur de tijd om zich te melden via veenscheboys@gmail.com. ,,Helaas hebben de dader of daders zich niet gemeld. We hebben het beschikbare materiaal maandag aan de politie overhandigd. Daar ligt het verdere onderzoek. We proberen de kleedkamers voor zaterdag wel weer bruikbaar te maken”, laat Veensche Boys weten.

Wel willen iedereen vragen om niet zomaar een dader aan te wijzen

,,We merken dat dit incident veel negatieve emoties opwekt, omdat iedereen natuurlijk trots is op ons mooie complex. Wel willen graag iedereen vragen om niet zomaar een dader aan te wijzen. We willen dit als vereniging op de juiste manier afhandelen en dat kan alleen via de politie. We geven alle feiten door aan de politie en laten hen het onderzoek doen. Inmiddels proberen we de kleedkamers voor zaterdag weer gebruiksklaar te maken, maar het is nu nog niet te zien of het lukt.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie