Afbeelding
BureauGLD

Politie zoekt getuigen diefstal huishoudelijke apparaten in Hoevelaken

19 maart 2020 om 07:14 Inbraak

HOEVELAKEN De politie is op zoek naar een man die op woensdag 22 januari rond 13.00 uur bij de Blokker aan de Westerdorpsstraat in Hoevelaken huishoudelijke apparaten stal. De verdachte is op camerabeelden vastgelegd en deze deelde de politie in opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland. 

Op de beelden is te zien dat de man die dag rond 13.00 uur de Blokker in loopt. Hij kijkt wat rond. Dan pakt hij twee stofzuigers en loopt zonder die te betalen bij de kassa de deur uit. Maar daar blijft het niet bij. De man komt even later terug. Weer slaat hij zijn slag. Wederom neemt hij een stofzuiger mee en ook een stoomreiniger. De man rijdt vervolgens in een grijze personenauto weg in de richting van de Stoutenburgerlaan in Hoevelaken.

De man was licht-getint, ongeveer 20-30 jaar oud en 1.70-1.75 meter lang. Hij had een slank postuur en donker, kort haar.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via de opsporingstiplijn of anoniem via Bel M, 0800-7000. Het zaaknummer bij deze diefstal is 2020043766. Verder heeft de politie op haar website een online tipformulier, dat je hier kunt vinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie